BILLIG STU STUDENTERHUE

Forside


Beskrivelse af STU Studenterhuen

Flot STU Studenterhue i god kvalitet.

STU Studenterhuerne er med lyslilla bånd og med special designet STU Kokarde. Er gældende for STU uddannelsen.

STU uddannelse er tilrettelagt for unge, der af fysiske eller psykiske grunde ikke kan gennemføre en anden ungdomsuddannelse. Med denne særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse (STU) kan unge med særlige behov opnå personlige, sociale og faglige kompetencer.

Hue Kvalitet: Original STU Studenterhue med Guldtryk på Satin/polyester foer. Knækfrit indlæg i huens nederste rand.  Sort lak skygge.
Sort lak stormrem med 2 sorte knapper. Lys læder svedrem, som er lys på indersiden så man stadig kan læse de skrevne beskeder fra dine venner.


Brodering af Navn på STU Huen

Navne Brodering på STU Studenterhuer.

Bemærk følgende:

- Dette er bestillingsvarer og der er kun ca. 8-14 arbejdsdages leveringstid da broderingen sker på egne broderimaskiner.

- Navne broderingen vil blive lavet i huebetrækket. Bemærk at huebetrækket er hvidt, såfremt du vælger hvid broderingstråd.

- Der er ikke returret på produkter med navne brodering.

- Der kan maks. være 26 tegn inkl. mellemrum på huen.

- Du kan selv vælge teksten du ønsker på huen, f.eks. kan det være dit eget navn, skole, årgang eller lign.

- Broderingen kan være med hvid, sølv eller guld skrift på bagsiden af huebetrækket.


Om STU uddannelsen

Unge under 25 år, der af fysiske eller psykiske grunde ikke - selv med specialpædagogisk støtte - vil kunne gennemføre en ungdomsuddannelse på normale vilkår, kan deltage i en særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse af 3 års varighed.

Ungdomsuddannelsen indeholder både undervisning og praktiske aktiviteter, herunder praktikophold i virksomheder og institutioner.

Den unge skal være under 25 år, når uddannelsen påbegyndes.

Uddannelsen består af:

  • En almen del, der indeholder fag om samfundsforhold, husholdning, økonomi og det at klare sig selv
  • En specifikt målrettet del, der med udgangspunkt i interesser og evner indeholder undervisning i arbejdsmarkedsforhold og træning i beskæftigelsesmæssige færdigheder
  • Praktikophold i virksomheder og institutioner, der skal give den unge erfaring med arbejdsforhold og samarbejde på en arbejdsplads

Uddannelsen indledes med et afklaringsforløb på op til 12 uger, hvor den unge sammen med en vejleder fra Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU) og sine forældre laver en uddannelsesplan for forløbet. Udgangspunktet er den unges ønsker og muligheder for fremtidig uddannelse og beskæftigelse.

Uddannelsesplanen justeres efter behov og mindst en gang om året.

I uddannelsesplanen kan indgå elementer af undervisning fra efterskoler, frie fagskoler, folkehøjskoler, produktionsskoler, erhvervsskoler, daghøjskoler og andre institutioner.

Ved afslutningen af ungdomsuddannelsen udstedes et kompetencepapir, som indeholder en beskrivelse af de skole- og praktikforløb, den unge har deltaget i.

Gennemføres kun noget af uddannelsesforløbet, får den unge et kompetencepapir for det, der er gennemført.

Senest en måned før uddannelsens afslutning bliver den unge indkaldt til en samtale om uddannelsens forløb. Hvis den unge ønsker det, kan forældre og andre deltage i samtalen.

Uddannelsen foregår over hele landet.

 Billig STU Studenterhue Købes Hos Smartcap.dk
STU hue, huen

 Om Billig STU Studenterhue hos Smartcap

En STU Studenterhue er lys lilla Studenterhue, og er med en specialdesignet STU Kokarde.

Farven på en STU Studenterhue er lys lilla.

STU uddannelse er tilrettelagt for unge, der af fysiske eller psykiske grunde ikke kan gennemføre en anden ungdomsuddannelse. Med denne særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse (STU) kan unge med særlige behov opnå personlige, sociale og faglige kompetencer.

Du kan vælge din STU Studenterhue med navne brodering eller uden brodering.

Ønsker du et ekstra huebetræk som man selv kan skifte tilføjer du dette til indkøbskurven. Vælg den størrelse der passer til din STU Studenterhue. Det kan nogle gange være rart med et ekstra betræk, hvis Studenterhuen på dagen risikere at blive beskidt.

Med din STU Studenterhue følger den Special designet STU Kokarde som hører sig til huen, men du har muligheden for at købe en ekstra kokarde eller en anden kokarde, hvis du måtte ønske dette. 

Køb Din Billige STU Studenterhue Her

 


 Flot STU Studenterhue kokarde

Topkvalitet special designet Kokarde til STU studenterhuen.

Bestil den som ekstra kokarde. Husk at der følger en standard med når du køber STU studenterhuen.

 

 

STU Studenterhue kokarde

Smartcap har udviklet forskellige kokarder og du kan evt. tilkøbe en anden kokarde end standard kokarden..

Besøg Smartcap.dk her og se de andre Kokarde muligheder til STU Studenterhuen


Trustpilot

Læs mere om hvad kunderne siger om Smartcap.dk

Besøg Trustpilot.dk Her


 STU Studenterhue Størrelseer

Størrelses Guide Studenterhuer

Er du i tvivl om hvordan du måler din hovedstørrelse til din STU Studenterhue er her en lille guide.

Du kan måle din hoved- og Studenterhue størrelse ved at bruge et målebånd og måle dit hoved ved den største omkreds, lige over ørene og øjenbrynene som er der Studenterhuen typisk skal sidde tæt.

Man kan også måle sit hoved med et stykke snor, og her efter måle snoren med en lineal eller tommestok. Husk at er du i tvivl er det altid cm mål du skal bruge.  

STU Studenterhuer fåes typisk i størrelserne 53-62 cm. Husk at STU Studenterhuer altid måles i cm. og bestilles på præcis cm. mål.

note: Ved studenterhuer bruges ikke betegnelsen small, medium mv.